Både Wolverhampton og Crystal Palace forsvarte favorittstempelet da Premier League-lagene tok seg videre til kvartfinalen i FA-cupen søndag.

Mot Bristol City borte var det Wolverhampton-spissen Ivan Cavaleiro som ble matchvinner med sin scoring etter 29 minutter.

I oppgjøret mellom Doncaster og Crystal Palace var det liten tvil om hvem som kom til å ta seieren etter at gjestene scoret to mål før pause. Palace hadde også bra kontroll de siste 45 minuttene. Jeffrey Schlupp sendte gjestene opp i 1-0 etter åtte minutter, mens Max Meyer satte inn 2-0 like før dommeren blåste av til pause.

I søndagens siste oppgjør kjørte Swansea over Brentford og vant 4-1. Brentford tok ledelsen i første omgang, men et rødt kort og en scoring fra blant andre norsk-kosovaren Bersant Celina sørget for at Swansea komfortabelt tok seg videre.

Storkampen mellom Chelsea og Manchester United er den siste åttedelsfinalen i årets FA-cup. De spiller mandag kveld.

Fra før har Manchester City, Millwall, Brighton og Watford tatt seg videre.