Tranmere har bare to lag bak seg på tabellen i League 1, men viste seg som det beste laget i omkampen mot eliteseriens nestjumbo Watford.

Laget sto for en usannsynlig prestasjon ved å hente opp tre mål etter pause på bortebane 4. januar og sikre omkamp med 3–3. Omkampen skulle vært spilt 14. januar, men ble utsatt på grunn av overvann på Prenton Park. Torsdag kunne kampen gjennomføres, og etter ekstraomganger vant Tranmere 2–1.

Belønningen blir hjemmekamp mot Manchester United søndag.

Vinnermålet kom i slutten av første ekstraomgang, da Paul Mullin nikket ballen forbi Watford-keeper Daniel Bachmann etter at Liam Ridehalghs innlegg ble flikket videre av Corey Blackett-Taylor.

Det var Mullin som scoret 3-3-målet på straffespark rett før slutt på Vicarage Road. Han var innbytter i begge kamper.

Tranmere ledet ved pause etter scoring av Emmanuel Monthe, som i det 36. minutt skjøt stolpe-inn etter at Blackett-Taylors hjørnespark ble sendt videre av Peter Clarke.

Watford utlignet i det 68. minutt da Scott Davies glapp et hjørnespark og Keylen Hinds fikk foten på ballen i mølja foran målstreken.

Tranmeres vinnermål betyr at Watford kan konsentrere seg om kampen for å unngå nedrykk.