Vedad Ibisevic ble matchvinner etter 27 minutters spill.

Nürnberg var nær ved å ta med seg poeng da gjestene fikk straffe fem minutter før full tid, men Mikael Ishak klarte ikke sette ballen i mål bak Jarstein.

Per Ciljan Skjelbred var ikke å finne i hjemmelagets tropp.

Håvard Nielsen fikk heller ikke ta del i Bundesliga-åpningen da hans Fortuna Düsseldorf tapte 1-2 hjemme mot Augsburg. Benito Raman ga hjemmelaget ledelsen fem minutter før pause, men Martin Hinteregger og André Hahn snudde kampen for gjestene.

Iver Fossum satt hele kampen på benken for Hannover i 1-1-kampen borte mot Werder Bremen.

Øvrige kamper i Bundesliga lørdag: Freiburg – Eintracht Frankfurt 0-2 og Wolfsburg – Schalke 04 2-1.

Håvard Nordtveit og Hoffenheim tjuvstartet sesongen mot Bayern München fredag. Det endte med 3-1-seier til tittelforsvarer Bayern, etter at Nordtveit laget straffe på stillingen 1-1.