Håper noen fortsetter auksjonen

Anne Marie Rosted auksjonerte i dag vekk sjakkspillet sitt til inntekt for OL. Nå håper hun noen andre fortsetter innsamlingen.

ENGASMENENT: Siden Tromsø er vert for Sjakk-OL, mener Anne Marie Rosted at også befolkningen må ta i et tak for å bidra til at arrangementet blir en realitet.  Foto: Christina Svanstrøm

supersjakk

Tromsø-kvinnen føler vi alle må ta et ansvar for å verte OL-deltakerne som kommer hit i august, selv om COT2014 AS sliter med å få midlene til å strekke til for gjennomføringen av mesterskapet.

Takker ja

I dag har hun takket ja til Bokstavhuset AS sitt siste bud på 3000 kroner for det håndlagde sjakkspillet hennes. Det er skåret ut av ibenholt, og kjøpt i Tanzania i 1972.

Les mer: Starter budrunden

- Det er veldig gøy at de tok initiativet etter kun en artikkel i avisa, sier Rosted.

Hun skal ta kontakt med Bokstavhuset AS, og sørge for at de får tatt en titt på sjakkbrikkene. Men når dét er gjort, håper hun initiativet fortsetter.

- Selv om det er noen pengeproblemer, må vi som bor i Tromsø ta dette så positivt vi kan. 181 nasjoner kommer hit for å spille sjakk - og vi må sørge for å dra i så godt vi kan for å hjelpe arrangørene til å skape den best mulige opplevelsen, sier Rosted.

Hun håper Bokstavhuset blir med på arbeidet om å fortsette å få til pengeinnsamlingen.

Flere auksjoner?

Les mer: Vil auksjonere sjakkspill for OL

Så dersom en har noe fint som ikke brukes i skuffer eller skap, ber hun Tromsø-borgerne om å kjenne sin besøkelsestid:

- Alle monner drar, og nå kan vi gjøre en stor felles innsats for å hjelpe til med å få sjakk-OL gjennomført!

Les mer: Vi trenger pengene

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

supersjakk