– Får se om Hjort tør å komme ...

Selvfølgelig må dramatikken på nominasjonsmøtet til Høyre få sitt eget nummer. Gjengen bak Krokenrevyen håper ordføreren har nerver nok til å komme på premièren onsdag.
nyheter

KROKEN: Anne Hafstad – leder og en av hovedinstruktørene for Krokenrevyen – forteller at Høyre, ordføreren og Krokenrevyen hadde et opplegg i forkant av nominasjonsmøtet forrige helg.

– Vi var hyret inn av Høyre for å underholde på nominasjonsmøtet. Vi hadde nemlig laget «Jens Johans Valgkampsang» som vi skulle fremføre som en overraskelse, forteller hun.

Les også: Ser tilbake på et fantastisk år.

Skjønte tegningen

Gjengen bak revyen ble derfor noe skuffet da de fikk telefon fra partiet om at «de ikke fikk plass i programmet ...»

- Da vi leste nettavisen noen timer senere skjønte vi jo hvorfor. Derfor har vi nå skrevet en helt ny sang som er sabla mye bedre, røper hun.

Dog har skuffelsen lagt seg hos revygjengen. Da iTromsø er innom er de i full ferd med å forberede første gjennomkjøring – og la det være klart – det er mye spenst og sprett i «valgkampsangen» ...

Les også: Stakk av med Ester-prisen.

- Får se om han tør å komme

– Vi får se om ordføreren tør å komme, sier den andre hovedinstruktøren, Maja Yttermo.

Onsdag har Krokenrevyen premiere. Da har i overkant av 70 revyentusiaster holdt på i godt og vel to uker med skriving, øving og scenebygging.

Bygde i mørket

– Da strømmen gikk torsdag holdt vi på med å bygge amfiet der publikum skal sitte. Vi lot oss ikke stoppe av strømbruddet, og jobbet i lyset fra pannelykter, forteller Anne Hafstad.

Den 14. Krokenrevyen har fått tittelen «Fantasien e sainn». Ifølge instruktørene skal man gjøre et dypdykk i fantasier, drømmer – og mareritt – samt gjøre et par besøk i aktuelle hendelser. Som Høyrenominasjonen ...

- Men vi skal ta for oss eksempelvis Ikea og Onsdagsrenn, så det blir mange flotte nummer, sier Yttermo.

Les også: Superfestlige helter i Kroken.

Syv forestillinger

Det er som sagt premiere onsdag og det vil bli spilt i alt syv forestillinger fram til søndag.

Krokenrevyen vant i fjor Publikumsprisen under Esterpris-utdelingen, så gjengen har litt å leve opp til i år.


Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter