FLØYATURNERINGA 2015:

Spiller alltid redelig

I TUIL er man ekstra oppmerksom på «fair play».

Mikael Schjølberg, Arne Lernes, Andreas Brandmo, Victor Holm, Iver Kræmer, Simon Bruun, Isak Stien. Trener: Frank Kræmer.  Foto: Ronald Johansen

Tromsdalen

Fløyahallen: Under Fløyaturneringa i helgen er 128 lag i aksjon. Flere vinnere ble kåret, men naturligvis gikk ikke alle helt til topps.

Tar det med et smil

Men i TUIL er humøret på topp etter både tap og seier. Da iTromsø møtte dem lørdag ettermiddag hadde laget nettopp slått TUIL 4-2, og tatt sin tredje seier. Men laget sto også oppført med to tap.

LES OGSÅ: Kongen av feiringer i Fløyahallen

– Uansett hvordan det går tar vi det med et smil og takker for kampen, sier Iver Kræmer.

Han røper at ikke alle er like «fair».

– Vi har opplevd at et lag har vist fingeren, sier han.

– Trengte trøst

Turneringsleder Magne Ripmann forteller at alt har gått greit for seg.

LES OGSÅ: Lærte skudd og finter på FIFA

– Det har vært noen isposer og noen som trenger trøst. Vi er fornøyde, men vi har sikkert forbedringspotensial. Vi har synes det har gått fint, men det kan jo være at noen lag ikke er helt fornøyde, sier Ripmann til iTromsø.

Feirer

Tromsdalen synes det uansett var knall å få være med på Fløyaturneringen.

– Det er veldig gøy! Å spille turnering er livet, sier TUIL-spillerne i kor.

Trener Frank Kræmer røper også at laget gjerne vil få til litt finspill.

– Vi prøver å få til litt fint spill, sier han.

Og ekstra artig er det når ballen suser i nettmaskene.

– Da tar vi oss tid til å feire, sier Mikael Schjølberg med et smil.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

Tromsdalen