Tema

tirsdag 11.02 2020

Debatt:

Skytebanesaken – endelig på rett vei, men vær likevel på vakt

Åpent brev til byutvikling og formannskapet.

mandag 13.01 2020
1

Debatt:

Kjoselvdalen skytebane: «Det må ikke skje på bekostning av lokalbefolkning»

I et debattinnlegg 08. januar 2020 forsøker Tromsø skytterlag å forklare hvorfor de ønsker å reetablere en ny 200 meters seniorbane i Kjoselvdalen. Her fremkommer en del opplysninger / påstander som ikke kan stå uimotsagt.

onsdag 08.01 2020

Skytebaneutvalgets leder har bestemt seg, men vil ikke røpe hvor han vil ha den nye skytebanen

– Jeg har bestemt meg, men det er ikke sikkert de andre i utvalget er enige med meg, sier utvalgsleder Benjamin Arvola Notkevich (SV), som leverer sin anbefaling 15. januar.

tirsdag 07.01 2020

Politikerne vil kjøpe skytebanen fra Forsvarsbygg, men ikke forplikte seg til å selge den videre til skytterlaget

Formannskapet vil melde sin interesse for å kjøpe eiendommen i Kjoselvdalen, men vil vente på anbefalingen fra skytebaneutvalget før de bestemmer hvem som skal få kjøpe den.

Debatt:

Hvorfor ønsker Tromsø skytterlag å reetablere seniorbane i Kjoselvdalen?

mandag 06.01 2020

Debatt:

Ny skytebane i Kjoselvdalen?

Det var mange som fikk morgenkaffen i halsen etter nyttårsfeiringen og måtte gni seg i øynene da nyheten sprakk om at Tromsø formannskap tirsdag 07.01.2020 skal stemme over to forslag hvor det ene gjelder utvidelse av skytebanen i Kjoselvdalen.

onsdag 19.06 2019

Sa endelig nei til skytebane i Kjoselvdalen

Kommunestyret sa nei til forslaget om ny skytebane i Kjoselvdalen.

mandag 17.06 2019

SKYTEBANESAKEN:

Når en nå må flytte fra Tromsdalen, var en i ferd med å gjøre samme tabbe en gang til

Skytebanesaken har engasjert mange, også Huseiernes Landsforbund som ivaretar beboeres interesser. Kommunens behandling var en grov og unødvendig overtramp av disse interesser.

søndag 16.06 2019

Debatt:

Skytebanen i Kjoselvdalen – den samme debatten som på 70-tallet

torsdag 06.06 2019

Skytebane-saken

Forskjellen på ett skudd og 500.000 skudd

På muntlig høring (23 mai) om regulering av ny skytebane i Kjoselvdalen og gjennom en rekke avisinnlegg har det kommet fram svært mange gode argumenter mot å bygge et stort skyteanlegg i nærhet til et boligområde og i et ettertraktet turområde.

Nå sier politikerne nei til skytebane i Kjoselvdalen

Ap, SV og Rødt går mot administrasjonens forslag om å bygge ut skytebanen i Kjoselvdalen. Øyvind Hilmarsen er skuffa over at politikerne ikke klarer å ta en beslutning i saken.

tirsdag 04.06 2019

Debatt:

«Kommunehelseloven kan med stor sannsynlighet vise seg å være en alvorlig snubletråd hva gjelder å kunne bruke en fullskala skytebane i Kjoselvdalen»

Var det noen som snakket om høyt og vedvarende konfliktnivå? Tidligere bedriftslege Anders Christensen ser på støysituasjonen ved etablering av skytebane i Kjoselvdalen i sitt innlegg.

søndag 26.05 2019

Debatt:

Kjoselvdalen skytebane i skuddlinjen

På vegne av befolkningen i lokalområdet håper jeg politikerne gjennomskuer Knagenhjelms ensidige innspill i et verdivalg som i virkeligheten handler om å vurdere beboernes helse og velferd (psykososiale forhold) opp mot skytternes krav, skriver Anders Christensen.

torsdag 09.05 2019

Administrasjonen går inn for skytebane i Kjoselvdalen

Kommunens administrasjonen anbefaler planforslaget om å utvide skytebanen i Kjoselvdalen, på tross av mange innsigelser.