Her får Truls prøve seg som operasjonssykepleier på UNN

Få en smakebit av «Truls – Oppdrag Norge».

Få en smakebit av «Truls – Oppdrag Norge».

OPERASJONSSYKEPLEIER: I første episode av «Truls – Oppdrag Norge» besøker han UNN hvor han får prøve seg som operasjonssykepleier.   Foto: TV 2

Video

Tirsdag er det premiere av «Truls – Oppdrag Norge» på TV 2.

Programmet er en oppfølger av suksessen «Oppdrag Hurtigruten» som ble vist på TV i fjor vår. Denne serien sikret blant annet Svendsen publikumsprisen under fjorårets «Gullruten».

I «Oppdrag Hurtigruten» sendte kompisene Thomas Numme, Harald Rønneberg, Raymond Brendeløkken og Terje Bergli Svendsen ut av komfortsonen og ut på havet med hurtigruta, der han fikk ulike utfordringer. Oppfølgeren «Truls – Oppdrag Norge» blir ikke helt ulik, men i år er også Cecilie Skog med å utfordre Svendsen.

I løpet av åtte innspillingsuker i vår, besøkte Svendsen alle landets 19 fylker, i tillegg til Svalbard, der han utførte ulike oppdrag. Det blir nå til åtte episoder som blir vist på TV2. Første episode vises på TV 2 tirsdag og da gjester han Tromsø. Her får han prøve seg som operasjonssykepleier.

- Jeg alltid har syntes det ser så ekkelt ut å skjære i hud. Å skulle se ned i kjøtt og nerver synes jeg er ubehagelig, så jeg må alltid snu meg bort når jeg ser slike program på TV-en, har Trulsen fortalt i et tidligere intervju.

Se videoen øverst i artikkelen for å få en smakebit av programmet.