I denne musikkvideoen ser du kanskje noen du kjenner

Agnete «Àgy» Braaten slapp 9. oktober singelen «Supercrush». I dag lanserte hun musikkvideoen, og den har en unik vri.

Àgylanserte fredag sin nye musikkvideo til låten «Supercrush».   Foto: Knut Aaserud

Video

Agnete Braaten, som er kjent under artistnavnet Àgy, fikk strålende tilbakemeldinger på sin første singel «Arvedávgi». Nå er hun igjen aktuell med en ny låt og musikkvideo.

Tidligere forklarte Àgy at hun ville involvere folk, og spre litt hverdagskjærlighet med musikkvideoen til låten «Supercrush». Dermed oppfordret hun folk til å legge til emneknaggen Supercrush2015 i bilder på Twitter, Instagram eller Facebook for å bli med i musikkvideoen.

Mange bidrag

– Jeg har fått mange bidrag og folk har vært veldig kreative. Jeg ville at folk skulle poste bilde av noe de har supercrush på. Dermed fikk jeg inn mye rart, blant annet et bilde av et fat med grøt på. Det er mye man kan ha supercrush på, forteller Àgy.

Bilder som betyr noe

I videoen ser man blant annet bilder av storslått natur, samiske kofter, hunder, boybandet One Direction, kaker, og ikke minst bilder av familie og venner.

– Ordet supercrush kom til meg i en kreativ prosess. Da jeg bestemte meg for å lage videoen til låten, så tenkte jeg at det hadde vært kult å prøve et slikt «stunt» i media. Jeg oppfordret alle til å ta bilder av det som betyr noe for dem. Det kan være alt fra båten din til en ekskjæreste. Det var en artig prosess å lage videoen og spennende å se det endelig resultatet, sier hun.

Gode tilbakemeldinger

Videoen ble lansert lørdag og allerede har hun fått mange tilbakemeldinger.

– Jeg har egentlig vært på jobb siden videoen ble lagt ut, men jeg har fått mange meldinger. Folk kommenterer under videoen og forteller at de kjenner personer som er med, sier hun.