Fra dette perspektivet har du aldri sett nyttårsfeiringa

Morten Levin Hansen lot seg inspirere av andre videoer han har sett, og sendte dronen sin opp for å filme nyttårsfeiringa fra lufta.
Video

- Jeg har sett litt videoer fra rundt om i verden der de har filmet fyrverkeri ovenfra,  og jeg tenkte at det kunne være gøy å få med seg, forteller Morten Levin Hansen (26).

Til vanlig jobber han i laksenæringa, men hans store hobby er drone-flyging.

- Jeg filmet nyttårsfeiringa fra Kroken, så man ser ikke hovedfyrverkeriet så veldig nært. Jeg filmer en del med drone, det er min hobby og det er artig å filme fra andre perspektiver. Men det er veldig viktig at man forholder seg til reglementet som er satt av luftfartstilsynet, understreker han.

Selv om Hansen gjerne skulle kommet nærmere hovedfyrverkeriet er han fornøyd med bildene han fanget på nyttårsaften.

- Det er artig å se feiringa fra lufta, og å vise fram at vi feirer selv om vi er en liten by, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

Video