Se kampen mellom TUIL og Kjelsås her

Søndag klokken 15.00 møter TUIL Kjelsås. Se kampen direkte her.
Video

På hjemmebane i dag har Tromsdalen IL muligheten til å rykke opp til 1. divisjon.

– Vi gleder oss veldig til søndag, og håper å kunne sikre oss det poenget vi trenger for å klare et opprykk til Obosligaen, skriver TUIL på sine egne hjemmesider.

Åttende gang

På sine hjemmesider skriver laget at de siden 1990 har rykket opp sju ganger fra 2. til 1. divisjon – og søndag kan bli det åttende opprykket.

Kjelsås kommer på sin side til Dalen med åtte kamper på rad uten tap.

Følg kampen direkte i vinduet øverst i artikkelen!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

Video