Daniel ville ikke ha brudevals - så han lagde denne videoen

Da Victoria og Daniel Kolltveit skulle gifte seg i fjor høst synes brudgommen det ble for flaut å danse brudevals. Derfor lagde han denne hysteriske videoen som kompensasjon til en litt skuffet brud.

humor

- Vi giftet oss september i fjor, og da ville kona mi gjerne ha brudevals. Jeg måtte tenke meg litt om, men kom frem til at jeg ikke hadde noe lyst. Jeg synes det var såppass kleint skulle å danse foran 120 gjester, spesielt når jeg aldri hadde danset før, forteller Daniel Kolltveit, brudgommen i videoen.

Bruden ble naturligvis litt skuffet da hun fikk høre dette, noe som gjorde at Daniel klekket ut en plan. Han satte seg i gang med å lage musikkvideoen som han skulle overraske kona med på bryllupsdagen.

- Jeg er ungdomsleder i kirka og fikk med meg flere av ungdommene på videoen. De hjalp meg både med deltakelse og ved å remikse sangen, forklarer han.

Brudgommen overrasket både gjestene og bruden helt på slutten av bryllupet, noe som ble motatt av en voldsom latterbølge.

- Victoria ble sjokkert når jeg tok den frem, gjestene også. Men det var latter over alt og folk virket å synes den var morsom.

humor