Jimmy Carr er utsolgt: - Billettene forsvant i et jafs

Det tok bare en kaffepause før alle billettene til Jimmy Carrs standup-show var borte.
kultur

Torsdag annonserte Kulturhuset at den verdenskjente standup-komikeren Jimmy Carr kommer til Tromsø i april.

- Vi gikk for å hente oss en kopp kaffe etter at billettene ble lagt ut. Da vi snudde oss igjen var de borte, forteller Kulturhusets sjef Erik Smith-Meyer.

Han forteller at billettene forsvant i et jafs.

- Det er jo fantastisk moro for oss, forteller han.

Etter den store etterspørselen har Kulturhuset bestemt seg for å sette opp en ekstraforestilling med komikeren.

- Vi har fått til å sette opp enda en forestilling samme kveld. Carr må svette hardt for tromsøfolket, sier Smith-Meyer fornøyd.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur