Alvorlig ulykke mellom to personbiler og en buss i Øverbygd

Fastklemt person frigjort med uavklart skadeomfang.
nyhet

Nødetatene har rykket ut til melding om alvorlig personskade etter en trafikkulykke med to personbiler og en buss ved Skjeggenes på rv. 87, rundt to kilometer sør for Øverbygd, melder Troms politidistrikt på Twitter.

Klokken 16.02 opplyser politiet at én fastklemt person er frigjort. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

– Uhellet skjedde idet den ene personbilen kjørte over i motsatt kjørebane, kolliderte med en møtende personbil og deretter ble truffet av bussen som lå bak, skriver politiet.


Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet