Bil kjørte i motsatt kjørefelt og endte i grøfta på Tomasjord

Føreren, en mann i 70-åra, hevder han ble blendet av sola.
nyhet

Like etter klokka 14 rykket politiet ut på melding om en bil som hadde kjørt i motsatt kjørefelt og endt i grøfta på Tomasjord.

– Vitner sier han lå i motgående felt i flere hundre meter, før kjørte i grøfta, sier operasjonsleder Rune Nilsen til iTromsø.

– Det holdt på å oppstå kollisjoner, men det gikk heldigvis bra, sier Nilsen.

Mannen, som er i 70-åra, har fått beslaglagt førerkortet. Det er ikke mistanke om ruskjøring.

– Han forklarer selv at han fikk sola i øynene, sier Nilsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet