Varsler snø i helga

Skyer og byger preger prognosene for de neste dagene, men finværet gjør trolig comeback i starten av neste uke.

LAVTRYKK: Helga bringer trolig skyer og snø til Tromsø, men oppholdsværet er ventet å returnere i starten av neste uke.   Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix / arkiv

nyhet

Lørdag og søndag viser værvarselet skyer og innslag av nedbør i form av snø.

– Det blir oppholdsvær på lørdag, men trolig skyet. Sola kan gløtte til innimellom. Temperaturene stiger litt og legger seg på rundt fem, seks kuldegrader, sier statsmeteorolog Ola Mellem ved Vervarslinga i Nord-Norge til iTromsø fredag formiddag.

Søndag ser det ut til at et svakt lavtrykk som lurer ute i havet kommer på besøk.

– Da er det muligheter for at det kommer noen snøbyger. Det er vanskelig å si hvor mye det kan bli, men jeg tror ikke det blir så veldig mye. Kanskje fem til ti centimeter, sier meteorologen, og legger til at temperaturene kommer til å stige, men fortsatt holder seg i den blå delen av skalaen.

Snøbygene er ventet å fortsette utover mandag.

– Men etter det ser det ut til at oppholdsværet kommer tilbake, avslutter Mellem.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet