22 bilførere tatt i politikontroll

Må punge ut for mobilbruk og høy hastighet på Skattøra og i Håkøybotn.
nyhet

15 bilførere er tirsdag kveld ilagt forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring på Skattøra på Tromsøya. I en annen kontroll på Håkøybotn på Kvaløya har sju førere fått forenklet forelegg for fartsovertredelser i en 60-sone. Høyeste hastighet var 81 kilometer i timen, opplyser Troms politidistrikt på Twitter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyhet