Tromsø: Det melder plateselskapet selv i en pressemelding. Kajander består av Sverre Simonsen, Bendik Kajander og Kristoffer Joel Høe.

– Vi er veldig fornøyde med å inngå et samarbeid med Brilliance. De vil representere oss fremover, noe som frigjør mer tid for oss til å bare fokusere på musikken, sier vokalist Bendik Kajander til iTromsø.

Uforventa oppmerksomhet

Kajander har gjort det stort med singelen «E du den du vil vær?» som er B-listet på P3. I tillegg har den i underkant av 100.000 avspillinger på ulike streamingtjenester den siste måneden.

– Singelen har fått uforventet mye oppmerksomhet, og det er veldig stas! Det er fint at noe man har jobbet hardt med blir godt mottatt. Den siste måneden har gått over all forventning, for å være helt ærlig. Vi har fått masse fans og det ser ut til at det blir en bra festivalsommer også, sier Kajander.

Gutta gikk ut i forkant av låtslippet med å melde at dette kom til å bli en suksess. Noen uker senere hadde P3-kontoret lagt låta for elsk.

– Vi skjønte at ting begynte å ta litt av når vi først ble lista på NRK P3 og klatret opp i de listene. Og det var utrolig hyggelig å bli Ukas Urørt noen uker etter vi slapp singelen! Mange dører er åpne, og nå gleder vi oss til fortsettelsen.

Ny singel rundt hjørnet

Nå er det mange som ser fram til oppfølgeren av «E du den du vil vær?», som bandet jobber med for tiden.

– Den kommer nå i august, og den blir rå! Den skiller seg litt ut fra «E du den du vil vær?» i stemning, men budskapet følges opp, forteller frontmannen.