NITTITALLS: Fredag kveld kan du se hvor mye Egon Holstad husker fra året 1995 når han gjester Thomas Felberg i «Tidsbonanza».

NITTITALLS: Fredag kveld kan du se hvor mye Egon Holstad husker fra året 1995 når han gjester Thomas Felberg i «Tidsbonanza».

Se Egon i NRKs «Tidsbonanza»

iTromsøs Egon Holstad deltar i kveld på det populære NRK-programmet «Tidsbonanza».
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Underholdningsprogrammet er ledet av Thomas Felberg, og programmet er i sin andre sesong som vikar for gullrekkefavoritten «Nytt på nytt».

I hver episode tar programmet for seg et bestemt årstall som deltakerne skal bryne seg på i en uhøytidelig quizduell, og i kveld skal deltakerne testet sine kunnskaper fra 1995.

Ifølge NRKs forhåndsomtale er det året hvor internett, Windows 95 og mobiltelefon ble allemannseie, Norge fikk igjen smake på seier i Melodi Grand Prix, og det igjen ble lov til å danse offentlig på påskedagen.

Holstad spiller på lag med komikeren Henrik Elvestad, som kanskje er best kjent som rollefiguren «Timothy Dahle», i duell mot NRK-profilen Christine Koht og forfatter Pernille Rygg.

– Det vil vel være en overdrivelse å si at jeg har vært med å redde verden ved å delta i dette programmet, men forhåpentligvis ble det bra underholdning av det. Dessuten stiller man opp når Felberg gir beskjed. Vi snakker, tross alt, om en av de aller beste frontfigurene i norsk rock her, sier Holstad.

Hvem som blir quizmester i året 1995 kan sees på NRK1 klokken 20:55 i kveld.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: