For en fest! For et dansegulv! Og for en artist!

Mø tar strupetak fra første dansetrinn – og dansen varer og varer. Ikke siden Robyn spilte på Døgnvill i 2011 har Tromsø sett maken til en mer underholdende artist på scenen.

Med låter som ”Dont Wanna Dance”, ”Waste of Time” og ”The Sea” setter dansken regelrett fyr på Stortorget, som ikke lar seg be to ganger om å være med på dansen.

Sexye moves

Og som hun danser. Rompevrikk, slangebevegelser og andre sexye moves hypnotiserer publikum som går helt av hengslene når avlutningen ”Lean On” (cover av Major Lazor) kommer avslutningsvis.

Musikerne har også sine høydepunkter i både tromme- og gitarsoloer, mens synth-riffene nok blir å dirre i ørene langt ut i Susanne Sundførs konsert.

Likevel blir det litt for mye av det samme. Selv om Mø benytter seg av tre coverlåter, gjør hun dem om til sine egne, og man klarer ikke helt å skille hva som er hva.

Verdensklasse

Men for all del...

Mø viser at Skandinavia fortsatt leverer klasseartister som er klar for resten av verden.

La det ikke være noe tvil – Mø er allerede en verdensartist, og jeg tipper de aller fleste ble tatt på sengen av energinivået til Karen Marie Ørstedt og guttene i Mø.