Hvert år kåres Norges beste hotellfrokost i konkurransen Twinings Best Breakfast. Nå er tolv av fylkesvinnerne i kåringen klare, og Scandic Ishavshotell er vinneren i Troms.

I kåringen, som er den mest omfattende vurderingen av norske hotellfrokoster, blir mer enn 400 hoteller i Norge testet.

For 7. år på rad

Scandic Ishavshotell er for syvende år på rad fylkesvinneren konkurransen.

– Dette er en seier til våre dyktige og erfarne medarbeidere og kokker med stor lidenskap for mat. Vi er et tilnærmet fast team av gode medarbeidere som jobber kontinuerlig for å holde en jevnt høy kvalitet på alt vi leverer, sier hotelldirektør Poul-Henrik Remmer i en pressemelding fra Scandic Hotels.

Kriteriene som hotellfrokostene vurderes etter er kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

– Smaker ekstra godt

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er stolt over at Scandic Ishavshotell har vunnet i Troms.

– Frokosten er et viktig satsingsområde for oss. Jeg vet at det legges ned en enorm innsats blant alle medarbeidere for å dra disse seierne i land, og da smaker det selvfølgelig ekstra godt, sier Steen-Mevold i pressemeldingen.

Twinings Best Breakfast arrangeres for 12. året på rad. Den nasjonale vinneren er klar i løpet av høsten.

TREDJE BEST: Scandic Ishavshotel i Tromsø fikk tredjeplass i kåringen i 2015 - for andre år på rad. Her ved juryformann Lars Erik Underthun (til venstre), hotelldirektør Poul-Henrik Remmer og kjøkkensjef Anderas Mikkelsen. Pressefoto.