(Foto: Marius Hansen)

Foto: Marius Hansen

Rakettnatt sperret inngangen til kirka - da fikk de nok

Den katolske kirke ber kommunen gi beskjed til alle arrangører at det aldri må skje at inngangen deres blir sperret, slik den ble under Rakettnatt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Den katolske menigheten ber i et brev til kommunen om at adkomsten til kirka og bispegården ikke blir stengt, slik det ble under Rakettnatt.

– Da ble kirka helt innebygget og vi kunne ikke ha messe, flere gikk forgjeves. Vi ønsker at kommunen opplyser alle som får innvilget slike arrangement om at Vår frue kirke er i daglig bruk og at adkomsten til kirka og bispegården aldri må være stengt, skriver menighetsrådets leder til kommunen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: