Og nettopp dét har hun også valgt å gjøre! På mandag er det derfor ”soft opening” av interiørbutikken og kafeen Krims Krams i samme lokaler som Lenas Salong på Slettatorget.

– ”Soft opening” fordi det bare er butikken som åpner da. Vi venter ennå på noen papirer for å kunne åpne kafeen, og når den er klar blir det "grand opening”, lover Nilsen.

Frisør

Det hele startet i mai da Nilsen var på Lenas Salong for å klippe seg.

– Salongen søkte etter frisører, og jeg sa at jeg kunne alt annet enn å klippe hår. Da foreslo de at jeg kunne åpne en kafé i lokalene, forteller Nilsen.

– Og jeg tenkte ”hvorfor ikke?”.

Hun har fram til nå jobbet på Universitetstannklinikken, og hadde ikke sett etter ny jobb.

– Men jeg har drevet butikk før. Dette prosjektet begynte som bare en kafé, men så bygde vi på og bestemte oss for å starte butikk også. Jeg lager en del ting selv, som lys, luer og sitteunderlag, og det skal være en del av vareutvalget, forteller hun.

Ikke skummelt

På tross av at hverdagen nå vil ta en helt ny vending for May Britt Nilsen, som foreløpig skal være eneste ansatte i Krims Krams, er hun ikke nervøs.

– Nei, det er ikke skummelt. Det blir nytt for meg med kafédrift, men det må jo bare gå! Vi starter i det små, og så ser vi.

Også mannen til Nilsen har troa på prosjektet.

– Mannen min sier: ”peis bare på!”. Han er veldig ”handy” og har hjulpet til her, forteller hun.

Kvaløya

Nilsen håper hele Kvaløya tar turen innom butikken, og etterhvert kafeen.

– Det er jo ingen kafeer her på Kvaløya - det eneste er jo kafeen på Eide Handel, og Bryggejentene, men det er jo et stykke unna, sier hun.

– Vi skal servere hjemmelagede kaker, kaffe og lunsjretter.