Onsdag ble Tromsø Motor hedret med Harley-Davidsons ”Retail Environment Award (REG)”.

– Det er en pris som Harley-Davidson deler ut til forhandlere når de har oppnådd de kriteriene som er forventet både i forhold til utseende på butikken, eksteriørt og interiør, salgspersonell og verksted. Det er et bevis på at man har oppnådd visse kriterier og vi er veldig stolt over å ha fått denne prisen, sier eier Lars Ole Berg.

Doblet i størrelse

Harley-Davidson Tromsø fikk besøk av Mikko Summa fra Harley-Davidson Nordic til en høytidelig prisoverrekkelse.

Harley-Davidson Tromsø har vært forhandlere av Harley-Davidson siden 1997 og flyttet våren 2011 inn i nye lokaler på Skattøra.

– Endelig har vi kommet i mål. Vi har drevet butikk hele veien, men det har tatt tid å komme helt i mål, sier Berg.

Siden flyttingen har butikken blitt totalrenovert og utvidet med 320 kvadratmeter, på de allerede eksisterende 300 kvadratmeter, altså en dobling i størrelse av lokalet.

– Denne flotte plaketten som vi har fått nå betyr mye for oss. Vi har jobbet i flere år med å komme i mål med den standarden som er forventet og dette gir også en trygghet for kundene våre, at de ser at butikken holder den internasjonale standarden, som er forventet av en Harley-Davidson-forhandler, forklarer Berg.

– De har gjort en meget god jobb i oppussingen av lokalene og er nå fullstendig på linje med Harley-Davison sin profil, samt at de har laget en god fordeling i butikken mellom Harley-Davidson og de andre merkene. De har også ekspandert butikklokalene med det dobbelte og bygget et fantastisk nytt verksted, sier Mikko Summa i en uttalelse.

Verdens nordligste

Harley-Davidson Tromsø er stolt over å være verdens nordligste forhandler, men tror ikke at prisen nødvendigvis gir økte inntekter.

– Det er noe vi selv er veldig stolte av, for det viser at den jobben vi har gjort blir lagt merke til. Pengemessig har det lite å si i første omgang, men det gir som sagt en enda større trygghet for kundene som handler hos oss, sier Berg stolt.

Harley-Davidson Tromsø spenner sitt marked over hele 74.000 kvadratkilometer fordelt på Troms og Finnmark fylke og er verdens nordligste Harley-Davidson forhandler.

– Det var en forhandler i Alaska som prøvde å ta den tittelen, men det viste seg at de lå på breddegraden 61,2. Det er jo Syden for oss det, humrer Lars Ole Berg.