Kåringen skjedde på Friends Arena i Stockholm i kveld, i regi av Nordic Choise Hotels. Hotelldirektør Øyvind Alapnes var tilstede, og mottok prisen sammen med 15 kollegaer fra hotellet i Tromsø.

- Betyr mye

- For oss er dette enormt stort. Å vinne denne prisen under Vinterkonferansen har vært et mål for de ansatte som har jobbet livet av seg under åpningen av hotellet, sier Alapnes.

Han sier at mange ble rørt da det ble klart at Tromsøhotellet dro i land seieren etter å ha vunnet over de tre andre finalistene i kategorien.

- Folk gråt, både på scenen og hjemme i Tromsø. For meg som leder er dette noe av det største jeg kunne vært med på. Jeg har 15 kolleger med meg ned til Stockholm, men all ære til alle våre 165 ansatte som har vært med på å skape det produktet vi faktisk vinner en pris for. Vi kunne dessverre ikke ta med alle sammen, men jeg lover at det blir en real fest når vi kommer hjem. Denne seieren er til alle våre ansatte, sier Alapnes.

Får skryt

Også Petter Stordalen skryter av gjengen i Nord-Norge.

- De har levert en åpning det lukter svidd av og på skapt et hotellprodukt jeg er veldig stolt av, sier han i en pressemelding.