At valgflesk kan bli så fordervet at man kan kjenne lukten av det når man åpner en avis i disse tider, har jeg aldri kunnet tenke meg. Det var virkelig noe svineri som ble brakt til torgs 24. juni i media. Arbeiderpartiet skal øke eiendomsskatten i Tromsø for å få penger til å bygge badeland. Jeg lurer da på hvor mange flere fattige det blir i Tromsø i tillegg til de allerede 6.300 fattige som bebor byen når økningen av eiendomsskatten settes i verk hvis Arbeiderpartiet igjen skulle komme til makten etter valget til høsten? Har Kristin Røymo og Jarle Aarbakke regnet ut dette før lanseringen? I så fall skylder de oss en opplysning.

Det er for øvrig ganske merkelig at badeland er viktigere enn å få orden på helsevesenet og eldreomsorgen, og alt det andre som etter hvert går ad undas, og nedleggelser av nær sagt alt, også skoler i tur og orden, og elevene deporteres, også sist Ap regjerte kommunen. Hvorfor gjorde ikke Ap alt det de nå skal gjøre sist de regjerte kommunen vår?

Det er ikke bra at Ap igjen ønsker å stikke hånda ned i lommene og røve penger fra fattigfolket for å få bygget badeland, mens milliardene skipes ut av landet i store mengder. Det må forklares i minste detalj. Tenker man på alle tilleggsavgiftene så som ekstra drivstoffavgift, i tillegg til den direkte beskatningen, samt moms på alt mulig, liketil skatt på medisin man må kjøpe for å overleve, også videre, så betales det jaggu skatter. I tillegg til det igjen vannavgifter og kloakkavgift, bilavgifter og luksusskatter av alle sorter, også videre. Og nå den mest usosiale skatten som Ap vil øke. Har ikke beskatningen av folk snart nådd toppen, Arbeiderpartiet?