"Æ hate denne lampa, æ legg ikkje skjul på det. Æ har levd med den i syv år, og ønske at noen andre skal ha den. Æ syns at minsteprisen skal være 100 kr for år med skam og hat. Budrunden står til tirsdag klokka 21".

Slik prøvde Ellen Stensjø Zakariassen å selge lampen sin på Facebook-gruppa "Retro Tromsø", hvor privatpersoner kan legge ut møbler, klær og lignende ut for salg.

Les også: "Smørtorget feirer ettårsdag"

- Jeg la ut "annonsen" i et litt oppgitt øyeblikk. Siden jeg flyttet til mitt nåværende hjem for syv år siden har jeg skulle ha pusset opp gangen. Den stygge lampa er et vanvittig symbol på den gangen, som har et slags 70-talls preg, og den har hengt der fra før jeg flyttet inn, sier Zakariassen.

Men selv om Zakariassen la lampen ut for salg, har hun ikke helt troen på at den blir solgt. Budrunden ble avsluttet tirsdag og det er enda ingen som har lagt inn et bud, hverken på 100 kroner eller mindre.

- Den funker, men den er jo så stygg. Jeg unner den egentlig ikke min verste fiende. Det var ei dame som spurte om spesifikasjoner på lampen, men jeg hadde jo ikke satt meg inn i noe.

Nå skal hun ta lampen ned og prøve å legge den ut på nytt igjen.

- Jeg har alltid bare kjørt ting til Fretex og ikke prøvd å selge noe. Når jeg legger den ut på nytt må jeg vel mest sannsynlig gi den bort gratis.