– Det er aldri for sent å bli en rockestjerne. Mange av oss har drømt om det som ung og fredag kveld skal alle få være med på et skikkelig rockeshow, sier daglig leder i Tromsø Bymisjon, Ann Karina Sogge.

Hvert år arrangerer Kirkens Bymisjon Tromsø et moteshow til inntekt for egen drift. Over 60 personer har i lang tid jobbet fram mot denne kvelden for å levere et forrykende show for publikum.

Kommunikasjon gjennom klær

– Klær og mote er språk og mennesker kommuniserer gjennom klærne de har på seg. Dermed synes vi at moteshow er en god mulighet til å formidle vårt budskap, sier den daglige lederen.

Sogge er selv regissør for showet som arrangeres på Radisson Blu Hotel Tromsø. Med seg som modeller og rockestjerner har hun blant annet spillere fra TIL og Tromsø Storm i tillegg til sirkusartister fra Sirkusjentene og et eget rockeband.

Viktig frivillighet

Sogge forteller at hun setter stor pris på det store engasjementet fra de mange frivillige som stiller opp og gjør moteshowet gjennomførbart. Spesielt trekker hun fram de mange unge som melder seg som frivillig.

– Uten ungdommene som stiller opp for oss helt gratis hadde det ikke blitt noe show. Engasjementet deres viser at dagens ungdom virkelig bryr seg om sine medmennesker som ikke har det så bra. Deres bidrag hjelper oss til å hjelpe dårligere stilte mennesker i tillegg til at publikum som møter opp får et utrolig bra show, avslutter Sogge.