Det var fredag morgen at Lene-Mari Rasmussen (28) fra Tromsø skulle nyte en Go’morgen-yoghurt fra Tine på kontoret sitt. Men da hun tok seg en skje, oppdaget hun at det var noe som ikke var som det skulle.

– Det smakte tre når jeg tygde ned. Der var det en trebit, og det skal jo ikke være der, forteller hun når iTromsø ringer.

Etter å ha tatt et bilde av flisa, lastet hun det like så godt opp på Tine sin Facebook-side. I innlegget ber hun meieriprodusenten om å bli mer nøye hvis de skal legge til «tannpirkere» i yoghurtpakkene.

Les også: Dette fant Gøril i maten.

Godt humør

Rasmussen tok det hele med godt humør. På Facebook-innlegget er hun blant annet klar på at hvis det skal være trebiter i yoghurten, får de i hvert fall ha en funksjon.

– For fremtiden hadde det vært fint om dere legger den ved siden av (sammen med skjeen kanskje?), og muligens gjør den litt spissere slik at den kan brukes til sitt formål, skriver hun spøkende i innlegget.

Les også: Dette dyret fløy ut av kaffeposen.

Skal ikke være der

Hun fikk raskt svar fra Tine, som beklaget hendelsen

– Det skal selvsagt ikke være en tannpirker i kornblandingen, skriver de i en kommentar på saken, der de også ber Rasmussen om å reklamere direkte til dem.

Rasmussen, som kjøpte yoghurten på Eurospar Langnes, tror selv det hele må skyldes en glipp.

– Det må ha skjedd en glipp på meieriet en plass, det skal jo selvsagt ikke være en trebit i nøttecrüslien. Jeg håper bare ikke det er en tannpirker som noen har brukt, legger hun lattermildt til.