For ikke lenge siden var en anmelder fra Godt.no, VGs matsider, på besøk på De 4 Roser i Tromsø. Hverken daglig leder eller de ansatte var klar over at de hadde han på besøk, men fikk i ettertid beskjed om at en anmeldelse ville komme på trykk fredag.

Da daglig leder Trine Eilertsen åpnet avisen i går fikk hun seg en positiv overraskelse, anmelderen hadde nemlig rullet terningkast fem.

- Det var både artig og hyggelig å få den tilbakemeldingen. Vi kan jo ikke være misfornøyd med terningkast fem når dette er en matguide som også besøker restauranter med Michelin-stjerner, forteller hun til iTromsø.

LES ANMELDELSEN HER!

Tar kritikken

Matanmelderen skryter mye av rettene han blir servert, men trekker også frem noen kritikkverdige punkter ved dem. Eilertsen ser på dette som motivasjon til forbedring.

- Vi får jo bare ta til etteretning det han skriver og bli bedre på de tingene. Det er alltid greit å ha noe å strekke seg etter.

Savnet vinen

Det er, kanskje ikke overraskende, maten som er hovedfokuset i anmeldelsen. Dette synes ikke den daglige lederen er feil, men savner allikevel noen andre elementer.

- Han nevnte blant annet ikke noe om vinene som ble servert, dette er noe vi kanskje savnet. I tillegg har han valgt å sammenligne oss med andre Oslo-restauranter, restauranter vi ikke prøver å være, sier Eilertsen.

Hun synes derfor det er fint at anmelderen i sin sluttkonklusjon tar dette med i vurderingen.

- Jeg synes det er rettferdig at vi blir sammenlignet med restaurenter her i Tromsø.

De 4 Roser. Foto: Marius Hansen