Klesbutikk på flyttefot til Prostneset

Ombygging og riving i Rødbanken-kvartalet fører til at Cathrine Nyvoll må flytte klesbutikken sin. Det blir kort vei for flyttelasset.

flytter: Cathrine Nyvoll (til høyre) og datteren Linda Jægervand i lokalene Sjøgata 2 hvor de flytter klesbutikken White til.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

pluss

I 2014 etablerte Nyvoll klesbutikken White i Fredrik Langes gate 20, også kjent som Meland-gården. Nå skal bygget rives i forbindelse med Sparebanken Nord-Norges planer for hele kvartalet.

Sentral beliggenhet

Etter å ha jaktet lokaler, var det ikke vanskelig å bestemme seg for lokalene som sto ledige bare et par steinkast unna.

– Her får vi mer plass når vi flytter inn etter påske. Både lokalene og området er fantastisk. Her får vi fantastisk beliggenhet, med nærhet til hoteller, hurtigruten, bussene, hurtigbåtene, cruiseskip og den nye havneterminalen, sier daglig leder Cathrine Nyvoll i White.

De nye lokalene ligger i Sjøgata 2 (den gamle telegrafen), hvor Hi-Fi Klubben holdt til tidligere. Fredag formiddag rykket de første håndverkerne inn i forbindelse med at både gulv, vegger og tak skal strippes for gammelt interiør.

pusses opp: Cathrine Nyvoll gleder seg til å flytte inn i de tidligere lokalene til Hi-Fi Klubben, de må bare pusses opp først.Foto: Ronald Johansen / iTromsø

 

Satser i sentrum

Nyvoll og hennes seks ansatte får bedre plass å presentere dame- og herrekolleksjonen fra kjente merkevarenavn som Gant, Tommy Hilfiger, Polo, Stenstrøms, J. Lindeberg, Rico Vero og Matinique. Da hun startet jakten på nye lokaler, hadde hun ingen planer om å etablere seg andre steder.

– Vi trives veldig godt i lokalene våre vi har i sentrum og det er viktig at sentrum lever. Vi har flotte kunder som handler hos oss, både faste og nye kunder som kommer innom. Tromsø trenger et levende sentrum, og det vil vi bidra til.

Knutepunkt

Med den nye plasseringen blir White liggende midt i turistløypa for alle som kommer sjøveien til Tromsø. Det håper Nyvoll fører til økt handel.

– Her får vi lyse, trivelige lokaler, midt i et av byens knutepunkt, sier Cathrine Nyvoll.