Søndag ble sesongen avsluttet med 74-84-tap mot Asker i bronsefinalen i BLNO. Hvordan laget ser ut når neste sesong, er dog usikkert.

To måneder

Gary Wallace har herjet med motstanderne i tre sesonger på rad, og er nå klar for større oppgaver, mener Webb.

- Jeg håper de finner seg en ny klubb, og det tror jeg de klarer. Gary har vært her i tre år nå, og har utviklet seg mye. Han kan spille på et høyere nivå, sier Webb til iTromsø.

Wallace selv har ikke tenkt noe på neste sesong.

- Vi får se, akkurat nå er det vanskelig å si. Den norske serien er ferdig før alle de andre, så jeg vil trolig ikke snakke med så mange fremover heller, kanskje ikke en gang på to måneder, sier Wallace til iTromsø.

Jonathan Jones

Men han er selvsagt lysten på å prøve seg i en større liga. Jonathan "JJ" Jones dro til Luxembourg etter en sesong i Storm, og spiller nå i Finland.

- Jeg har snakket med ham, og det er fint å se at han har fått fart på karrieren. Alle ønsker å spille i de store ligaene som Tyskland og Israel, sier Wallace.

- Og hvis tilbudet kommer?

- Da får vi se. Det er en vurdering jeg tar rundt min karriere videre og økonomisk sett.

Også Mike St. John forsvinner etter kun en sesong i Storm. Webb hadde store forventninger til den storvokste amerikaneren.

- Han har innfridd, ja. Alt i alt har han gjort en solid sesong, og jeg er sikker på at han finner seg et annet sted. Han har vært på et høyere nivå før, og kommer tilbake dit, forsikrer Webb.