I helgen er det full eliteserierunde i futsal på Ellingsrud i Oslo. Sjarmtrollan spilte sin første kamp lørdag kveld, og slet lenge mot Vegakameratene.

”Vega” har lenge vært Norges klart beste lag, men har den siste tiden mistet treneren og flere nøkkelspillere. Dette har trolig sendt dem ut av gullkampen, men før søndagens kamp lå Vegakameratene på 3. plass, mens Sjarmtrollan jaget plassen bak met et poeng mindre og en kamp mer spilt.

– Horribel start

Men det var Vegakameratene som tok føringen. Først ledet de 1-0, en ledelse som holdt til pause.

– Vi får en horribel start på kampen, sier trener Simen Johansen til iTromsø.

Under et minutt var spilt av 2. omgang da Isak Furu Krogstad satte inn 1-1, men Vegakameratene tok ledelsen igjen like etter.

Lars Henrik Andreassen har vært på landslaget denne sesongen, og viste hvorfor fem minutter før slutt da han satte inn 2–2. Men nok en gang gikk ”Vega” i ledelsen, og med fire minutter igjen på klokka satte Thomas Klaussen inn 3–2.

Medaljemål

Ett minutt gjensto da Sjarmtrollan hadde tatt ut keeper, og spilte med fem utespillere. Ballen endte hos Milos Vucenovic, som styrte ballen i nett-taket. 3–3 og ett poeng til hver av lagene.

– En tett og artig kamp. Men vi burde ha vunnet, sier Simen Johansen.

Etter lørdagen seiler dog gulkledde Grorud opp som gullfavoritter. De leder nå med 29 poeng, og er med det tre poeng foran Vegakameratene og Tiller, og fire poeng foran Sjarmtrollan. I tillegg har de en kamp til gode på Tiller og Sjarmtrollan.

– Vi skulle helst ha vunnet for å henge med helt der oppe, sier Simen Johansen.

– Men medalje er ikke utenfor rekkevidde, legger han til.

Møter tabelljumbo

Tre kamper gjenstår av eliteserien. Sjarmtrollan møter Flamuri søndag.

– De har gode spillere, men det har ikke klaffet for dem i år, sier han om tabelljumboen som står med seks poeng.

De har allerede rykket ned, og har ingenting å spille for. Likevel er Simen Johansen innstilt på at det ikke blir noen ”walkover”

– Vi må ta det seriøst. Nå er det rett hjem på hotellet og hvile før i morgen. Det er et bra lag, sier han til iTromsø.

Ola Rismo, Isak Krogstad, Milos Vucenovic og Tobias Schjetne jubler for Krogstads viktige 2-1-scoring. Foto: Anders Rossvoll