I går klarte Fløya kun 1-1 hjemme mot Hammerfest, men er fortsatt ett poeng bak serieleder FK Senja med en kamp mindre spilt.

– Vi skal være med helt til døra. Vi er der vi skal være akkurat nå, selv om det er synd at vi ikke får med oss alle tre poengene i dag, sier Fløyas målscorer Christopher Tian Olsen.

Hagen skadet

Fløya har 11 kamper igjen å spille denne sesongen, men mister nå en rekke spillere.

Håvard Hagen har fått problemer med menisken og er trolig ute resten av sesongen.

Mads Bjørkly reiser neste uke på én måneds reise med ny jobb.

Førstekeeper Markus Aspen har reist på befalsskole, mens broren Nikolai også har forsvunnet ut.

– Vi husker i fjor da Håvard kom tilbake på slutten og var en veldig bidragsyter for oss. Vi håper på det samme i år, men regner ikke med. Man skal ikke risikere helsa for å spille i 3. divisjon, sier Fløya-trener Tore Rismo, som likevel ikke er bekymret.

– Mads har startet i ny jobb i en spennende yrkeskarriere som siviløkonom og blir borte en periode, men vi håper han kommer tilbake mot slutten og bidrar. Når det er sagt, så er vi ikke avhengig av noen i Fløya. Vi har de spillerne vi har og har full fokus mot målet om å vinne divisjonen og rykke opp.

Ny spiller inn

Fløya har mistet en del spillere, men allerede fra i dag av er Espen Berthung klar.

Han kommer fra Medkila.

– Espen er en allroundspiller som vi kan bruke i alle posisjoner, så får vi se om vi får flere inn, men fokuset er først og fremst på de vi har, sier Rismo.

Han fikk se grønntrøyene skade usedvanlig lite mot et defensivt sterkt HFK-lag.

– Det er sjelden vi skaper så lite hjemme på Fløyabanen. Vi hadde fem sjanser og HFK er et bra lag, så jeg depper ikke på grunn av ett poeng, sier Rismo.

Ti minutter før full tid var Isak Furu Krogstad svært nære for å sørge for tre poeng, da han sendte av gårde en avslutning i stanga og ut.

– Det er uheldig. Jeg trodde den gikk inn. At vi ikke har noen på returen sier også litt om marginene vi hadde imot oss i dag, sier Krogstad.

Allerede onsdag venter en tøff bortekamp mot Porsanger før hjemmekamp mot TIL 2 neste mandag.

– Kampene kommer tett nå. Én ting er sikkert, vi skal havne over HFK på tabellen, sier Rismo, som tror det blir tett hele veien inn.

– Senja er nok vår største utfordrer. Det er det ingen tvil om, men siden HFK fikk poeng i dag, er de også med der oppe sammen med TIL 2, sier Rismo.