Storm-treneren fikk ikke være på sidelinja da laget spilte den siste og avgjørende seriekampen mot seriemester Gimle. Ved tap ville Storm ikke være kvalifisert til sluttspillet og kampen om kongepokalen neste helg. Webb ar suspendert etter å ha truet en dommer da han spilte en 2.-divisjonskamp for Tromsøs veteranlag.

LES REFERAT FRA STORM-GIMLE HER

Gjennom hele oppgjøret satt Kenneth Webb sammen med supporterne i "Stormkast". Etter at 82-68-seieren var et faktum kom han inn på banen, og feiret sammen med spillerne og Ronny Lange, som var trener i Webbs fravær.

- Å se laget fra sidelinja var merkelig. Det var fantastisk å se dem vinne, og gi oss muligheten til å vinne kongepokalen i sluttspillet, sier Webb, som tror Storm kan tjene på at han så kampen fra tribunen.

- Det gir meg et helt annet perspektiv av både oss, og Gimle, og det vil vi tjene på, sier Webb.

- Jeg er stolt av spillergruppa som klarte å levere da det gjaldt som mest. Men jeg er enda mer stollt over fansen som kommer å støtter oss i en tøff tid. Denne seieren er for dem, sier Webb.

- Hvordan var det å se at klokka gikk ned mot null, og vite at dere er i sluttspillet neste helg.

- Vi får fortsette sesongen og ha en meningsfull trening i morgen som skal sørge for at vi er klare for å kjempe om kongepokalen. Vi måtte vente til siste kamp før vi klarte å kvalifisere oss, men nå er vi der. Vi er ikke favoritter der nede, men vi skal kjempe hardt for å prestere i Bærum neste helg, sier Webb.

- Hvordan ser du på mulighetene i sluttspillet?

- Vi har like gode muligheter som alle andre. Det er seks lag i serien som kunne vinne kongepokalen. Bare fire av dem får muligheten, sier Webb.

Foto: Tor Farstad