Nyttårsturneringa som arrangeres av Tromsø Håndballklubb startet med 150 lag, men i morgen skal det bare være et fåtalls lag igjen.

- Vi er godt i gang med kampene, kiosken er i orden og alle har sovet ut på skoler rundt omkring i hele Tromsø, så nå gleder vi oss til sluttspillet i morgen, sier arrangør for Nyttårsturneringa, Yngve Birkelund.

Se bilder fra turneringen her!

THK herjer i egen turnering

Det er liten tvil om hvilket lag som herjer i håndballturneringen. Tromsø HK arrangerer turneringa, og det er noe de unge THK-spillerne tar på alvor. Tromsølaget leder hele åtte grupper før morgendagen, og kommer til å ha mange lag i sluttspillet.

- Det har vært mye idrettsglede å se blant spillerne og trenere, og spesielt gøy at de yngste viser en slik entusiasme på banen. I tillegg har vi fått veldig mange artige kamper, sier Birkelund.

Idrettsgleden blant håndballtalentene har det ikke vært noe å si på. Med hundrevis av tilskuere og over tusen spillere, så er det ensbetydende med mye trykk og god stemning i Tromsøhallen.

- Jeg tror det er noe med stemninga som gjør at alle blir så entusiastiske. Det er mange kamper som foregår, og bare her i Tromsøhallen er det tre spillleflater med nye kamper hele tiden. Det er et veldig bra håndballmiljø i Nord-Norge, sier Birkelund.

THK-Bravo?

Bravo ser ikke ut til å få med like mange som THK i sluttspillet, men som det ser ut nå kan vi få servert et alle tiders håndballderby i G16-klassen. Bravo G16 og THK G16 har vunnet alle kampene sine og leder hver sin gruppe, og dermed kan det ligge an til en drømmefinale klokken 14.40.

- Jeg har ikke fullstendig oversikt over hvordan alle lag har gjort det, men det er mange THK-lag som har gjort det bra, i tillegg til at Bravo, Alta, og Bossekop har spilt bra kamper. Det kommer til å bli særdeles spennende i morgen, smiler Birkelund.