Etter 1. periode var stillingen 26-15, og dermed så det ut til å bli Storms fjerde seier i rekken.

Trøbbel

Men Centrum – som før kampen sto med to strake tap – ville det annerledes.

Oslo-laget klarte å stanse Storm-maskineriet, og Centrum Tigers vant 2. periode 19-6. Dermed var det 34-32 i favør Oslo-laget ved halvtid.

Selv ikke en tordentale fra Kenneth Webb vekket liv i Storm.  3. periode endte 20-15 til Storm, men de var langt fra på topp.

Tre trepoengere

Men da det hele skulle avgjøres var det klasseforskjell. Med ni minutter igjen var det 52-52. Så tok Storms skarpskyttere ansvar. Arne Ingebrigtsen, Keon Lawrence og Henrik Lange prikket alle inn trepoengere, til enorm jubel fra 807 tilskuere i Tromsøhallen.

Tre minutter senere var det 62-54, og kampen var langt på vei avgjort.

Men så begynte hjemmelaget å trøble igjen. Skuddene traff ikke, forsvaret ble for puslete, og Centrum ble invitert inn i oppgjøret.

Selv om gjestene kom nærmere og nærmere klarte de aldri å ta igjen Storms forsprang.

Dermed endte det 71-68, og Storm tok sin fjerde strake seier.