Motorsykkelens dag:

– Angrer på at jeg ikke begynte tidligere

Janne Rita Robertsen var en av mange tromsøværinger med MC-feber denne lørdagen.
bildespesial

Da var det nemlig Motorsykkelens Dag i sentrum og hele Storgata var fylt opp av motorsykler. På Stortorget fikk man kjøpt forfriskninger og lyttet til klassisk rock'n'roll.

Der traff iTromsø også på Janne Rita Robertsen som gjorde seg klar for å avslutte dagen.

– Jeg har bare hatt MC-lappen siden 2015, så jeg er jo ganske fersk.

– Men hvor lenge drømte du om MC-lappen før du tok den?

– Sånn cirka hele livet, svarer Robertsen og ler.

– Det var fantastisk herlig. Jeg angrer på at jeg ikke kjørte opp tidligere, avslutter Robertsen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

bildespesial