Skyting, perverse uttrykk og langfingre

iTromsø er samarbeidspartnere med Verdens beste. I den anledning lar vi tre elever ved Borgtun skole anmelde filmer gjennom festivalen.
«hunt for the wilderpeople»: Hylende morsom, varm, modig og ikke minst utrolig sjarmerende. 

«hunt for the wilderpeople»: Hylende morsom, varm, modig og ikke minst utrolig sjarmerende. 

Den New Zealandske filmen «Hunt for the Wilderpeople» ble en stor suksess i 2016. Det tar ikke lang tid før man ser at regissøren Taika Waititi har gjort en veldig god jobb i sitt arbeid med denne filmen.

Hunt for the Wilderpeople er en spennende og actionfylt komedie som helt sikker vil få deg til å se den om og om igjen. Filmen handler om gutten Ricky Baker, som har bodd på et barnehjem i en storby i veldig lang tid. Han kommer til et fosterhjem ved bushen, der «tante» Bella tar vennlig imot han. Mannen hennes, Hector, er derimot ikke like glad som Bella når de tar imot Ricky.

En ulykke i huset deres gjør at Ricky må flytte igjen, men det vil han slett ikke. Han rømmer til «bushen» sammen med «onkelen» sin, Hector, og en stor nasjonal menneskejakt starter.

Denne hysterisk morsomme filmen stopper aldri å overraske. Mye på grunn av de morsomme menneskene, artige uttrykkene og ikke minst selve historien, som for øvrig er skrevet av Barry Crump.

Filmen har fått aldersgrense 12 år pga. skyting, perverse uttrykk og langfingre.

Jeg synes at filmen fortjener en solid sekser.