Må flytte to festivalkonserter

Nordlysfestivalen flytter to planlagte konserter på The Edge.
Kommer til Tromsø: Britiske Procol Harum feirer 50-årsjubileet til monsterhiten «A Whiter Shade of Pale» i år. I februar spiller de i Tromsø. Foto: presse 
        
            (Foto: Jens Anders Ravnaas)

Kommer til Tromsø: Britiske Procol Harum feirer 50-årsjubileet til monsterhiten «A Whiter Shade of Pale» i år. I februar spiller de i Tromsø. Foto: presse  Foto: Jens Anders Ravnaas

Nordlysfestivalen har sett seg nødt til å flytte to av de allerede annonserte konsertene deres. Konsertene det gjelder er Blood, Sweat & Tears 1. februar og Procol Harum 3. februar, som begge skulle avholdes på The Edge.

Procol Harum blir flyttet til Scandic Ishavshotellet, mens Blood, Sweat & Tears blir flyttet til Studentsamfunnet Driv.

Byttet av lokale gir ingen utslag på verken kapasitet eller pris for konsertene, og gjøres på grunn av tekniske og praktiske årsaker melder festivalen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.