I kveld kan du oppleve denne hardtslående gjengen live i din egen stue

Klokka 19.30 onsdag går A Million Pineapples live fra Stakkevollan

Understrøm, iTromso og Mediaevent har den utsøkte glede å presentere A Million Pineapples.

A Million Pineapples er et hardtslående og kreativt band fra Tromsø. De stiller opp på ulike arrangementer og er en positiv nykommer i band-Tromsø. De debuterte på Rock mot rus i 2016, og etter det har bandet vært godt synlige i Tromsøs ungdomsmiljø gjennom en mengde opptredener.

Dette er årets første Understrøm-konsert.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.