«Idol»-Ingvar slipper sommerlåt

«Idol»-Ingvar slipper sommerlåt i dag

Ingvar Olsen lover en råere versjon av seg selv når han slipper ny låt fredag.
SOMMERLÅT: Ingvar Olsen, også kjent som «Idol»-Ingvar, slipper ny sommerlåt fredag. |	 
    
      (Foto: Alvin Santos)

SOMMERLÅT: Ingvar Olsen, også kjent som «Idol»-Ingvar, slipper ny sommerlåt fredag. |   Foto: Alvin Santos

I dag slipper «Idol»-Ingvar sommerlåten «Lost Together», den første låten siden «No more roses» som kom i 2016.

– Jeg er veldig spent. Låten handler om en turbulent affære, om et forhold som går skeis, forteller Olsen.

Annerledes Ingvar

Låten, som er skrevet av Kristoffer Brandt, vil være annerledes enn det Olsen har laget tidligere.

– Det er en kul låt som jeg liker veldig godt. Den har et veldig hurtig tempo, som er annerledes enn det jeg har laget tidligere. Jeg følte jeg ville lage noe som hadde litt mer «råere kanter» enn mine tidligere låter, sier Olsen.

LES OGSÅ: Tromsø-kor har samlet inn over 200.000 kroner til barnehjemsbarn

SOMMERLÅT: Ingvar Olsens sommerlåt «Lost Together» slippes fredag.  
    
      (Foto: Bjørnar G. Hansen)

SOMMERLÅT: Ingvar Olsens sommerlåt «Lost Together» slippes fredag.   Foto: Bjørnar G. Hansen

 

Likevel forsikrer den tidligere «Idol»-vinneren at han ikke har skiftet stil.

– Stilen min har jeg hentet fra tidligere musikkepoker, både måten jeg synger på og hvordan jeg uttrykker musikken. Men selv om jeg liker musikk med litt hurtigere tempo, betyr ikke det at jeg kan trekke inn tidligere musikkepoker i min nye musikk.

Taus om fremtiden

Med en ny sommerlåt like rundt hjørnet, er Olsen klar for sin videre musikkarriere.

– Det kommer til å skje mye spennende fremover, både i Tromsø og utenfor byen, men mer kan jeg ikke si, forteller Olsen hemmelighetsfullt.

Men per nå vil Olsen først og fremst fokusere på sommerlåten.

– Jeg er veldig spent på hvordan den vil bli tatt imot av kritikere og publikum.

LES OGSÅ: Ingvar lanserer juleshow med Dizzie-legende


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.