Vi har latt folket vurdere konserten med bandet Lisa Skoglund på Little Henrik, torsdag kveld under Buktafestivalen.

«Søkkimponert»

Line Ditlefsen og Eyvind Hanssen Foto: Håkon Steinmo

- Vi var søkkimponert. Vi hørte faktisk på Lisa Skoglund på vei hit, og skjønte at vi måtte få med oss konserten hennes. Og hun leverte, sier Line Ditlefsen.

- Jeg elsker både tekstene og stemmen hennes. Hun har en så klar og fin stemme. Det var veldig verdt det å komme hit. Terningkast 6 for det nye stjerneskuddet, sier Ditlefsen.

«Magisk, fra start til slutt»

Oda Ringberg, Nina Remme Aas, Linn Kristin Sagen, Tanja Rasch Foto: Håkon Steinmo

Terningkast: 6

- Dette blir nok årets høydepunkt. Hele Lisa Skoglund er bare magisk, fra start til slutt. Både tekstene og sangstemmen. Vi spurte faktisk om vi kunne få hele konserten på nytt, sier Nina Remme Aas.

- Jeg skulle ønske jeg kunne ha en liten Lisa Skoglund i nattbordskuffa mi og ta henne ut når jeg trenger henne, legger Oda Ringberg til.

«Helt nydelig»

Vilde Monsen, Silje Monsen og Ruben Breiland Foto: Håkon Steinmo

Terningkast: 6

- Helt nydelig. Hun er så flink, og jeg elsker stemmen hennes. Favorittsangen min er definitivt «Hjertefyll». Lisa Skoglund får frem så fine følelser også. Hun får deg virkelig til å føle det hun synger om, sier Vilde Monsen.

«Et glimt solskinn»

Marius Steinveg og Joakim Kristiansen Foto: Håkon Steinmo

Terningkast: 6

- Det var helt fantastisk. En sammensetning av en fantastisk vokal over et «steintight» komp. De faktisk gjorde opp for alt regnværet, sier Marius Steinveg.

- Det var som et glimt solskinn i en ellers regntung dag, legger Joakim Kristiansen til.