Led Zeppelin-vokalisten kommer til Tromsø

25. juni besøker tidligere Led Zeppelin-vokalist Robert Plant Driv. Med seg har han bandet The Sensational Space Shifters.
TIL DRIV: Robert Plant besøker neste sommer Driv.   

TIL DRIV: Robert Plant besøker neste sommer Driv.  

«I år er det 50 år siden Led Zeppelin ga ut sitt ikoniske debutalbum. Det er ingen overdrivelse og si at rocken aldri ble den samme igjen. I positiv forstand, selvsagt. Led Zeppelin flyttet grenser, fant nye løsninger og gikk alltid sine egne veier, noe Robert Plant har fortsatt med helt frem til i dag,» skriver Driv på sine nettsider.

- Kjenner vi Robert Plant riktig har han flere overraskelser på lur både fra tidlig og seint i karrieren. Vi gleder oss til stort til å ta i mot en av rockens største, viktigste og mest gjenkjennelige stemmer, skriver studentsamfunnet.

The Sensational Space Shifters er bandet Robert Plant har jobbet med de siste årene og består av Justin Adams (gitar), Liam "Skin" Tyson (gitar), John Baggot (keyboards), Dave Smith (trommer), Billy Fuller (bass) det nye medlemmet, den velrennomerte fiolinisten Seth Lakeman, som selv har en imponerende solokarriere å vise til.

- 25. juni 2019 blir en kveld som tromsøfolk skal huske og fortelle om i framtida. Jeg synes at dette kanskje er større enn da TIL spilte mot Chelsea i 1997 på Alfheim, sier bookingansvarlig Vasil Gjuroski til Nordlys, som omtalte nyheten først.

Plant har tidligere spilt i Tromsø flere ganger tidligere. Sommeren 2003 gjestet han Rica Isahvshotel, som hotellet den gang het. Han opptrådte også på Mandela-konserten i 2005.