Han skal avslutte årets Rakettnatt: – Denne kvelden blir noe helt spesielt

Rakettnatt starter uka friskt med å slippe tre nye artister, samt en avlysning.
Det var helt grei stemning da Justad spilte på Rakettnatt i 2017. I høst skal han avslutte festivalen. 
        
            (Foto: Christine Blix)

Det var helt grei stemning da Justad spilte på Rakettnatt i 2017. I høst skal han avslutte festivalen.  Foto: Christine Blix

Rakettnatt arrangeres i år for femte gang 23. og 24. august.

Lørdagen og festivalen vil i år avsluttes av Lofotens popyndling; Sondre Justad.

– En stor ære å få avslutte Rakettnatt.  Vi skal bruke de neste månedene på å leke kreativt og planlegge konserten så denne kvelden blir noe helt spesielt. Det blir siste gang vi spiller i Tromsø på en god stund, sier Justad i en pressemelding.

Justad spilte også på festivalen i 2017, og anmeldelsen av den konserten kan du lese her.

– Vi ønsket oss en av de artistene som har levert en av de største høydepunktene i løpet av våre fem år som festival. Sondre Justad sin konsert i 2017 utpeker seg som en av de beste i løpet av disse fem årene, sier festivalsjef Stian Johansen i samme pressemelding.

Rapperen Princess Nokia har på sin side meldt avbud til høstens festival. Inn kommer den svenske duoen Icona Pop (kjent for blant annet monsterhiten «I Love It») og Wales-bandet Boy Azooga.

Fra før er Madrugada, Ina Wroldsen, Unge Ferrari, Boy Pablo, Fay Wildhagen, SKAAR, Halie, Hollow Hearts, RSP & Thomax, Shy Martin, Thea Hjelmeland, Pom Poko og Resirkulert klare for høstens festival.