De første artistene er klare for Winterland – men ingen av disse er headliner

Festivalen skal være ferdig med artistslippene innen jul, og slipper sine første fire artister i dag.
sjefen e tebake på jobb Lars Vaular har vært stille en god stund, men er for tiden aktuell med ny musikk og klar for sin første konsert i Tromsø siden han spilte på The Edge i 2016.  (Foto: Sara Angelica Spilling)

sjefen e tebake på jobb Lars Vaular har vært stille en god stund, men er for tiden aktuell med ny musikk og klar for sin første konsert i Tromsø siden han spilte på The Edge i 2016.  Foto: Sara Angelica Spilling

1 / 1

Når Winterland arrangeres for tredje gang 21.–22. februar 2020, blir det i Skarphallen med utvidet publikumskapasitet.

– Årets Winterland vil ha internasjonale DJs, og spennende dansbare artister i ulike sjangre. Vi er utrolig fornøyd med å kunne utvide programmet og opplevelsen av Winterland, sier festivalsjef Stian Johansen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Over 4.000 besøkende på Winterland i Fløyahallen

Hiphop-favoritt og lokal DJ

DJ Lokalgutt Josef Bamba har vært verden rundt på spillejobber og kommer tilbake til Tromsø i februar for å spille opp til fest i Skarphallen.  
    
      (Foto: Maria Landgaard)

DJ Lokalgutt Josef Bamba har vært verden rundt på spillejobber og kommer tilbake til Tromsø i februar for å spille opp til fest i Skarphallen.   Foto: Maria Landgaard

Fredag annonserte innendørsfestivalen sine første artister.

Bergenseren Lars Vaular er for tiden aktuelle med ny musikk etter et par års pause og klar for vinterens festival, som i år utvider den musikalske profilen til å inkludere pop og hiphop i tillegget til EDM.

Den lokale DJ-en Josef Bamba er også klar for å lage fest i Skarphallen i vinter.

SE BILDENE FRA WINTERLAND 2019 HER!

Up and comming

22 år gamle Monika «Moyka» Engeseth er en produsent, sanger og låtskriver som opprinnelig kommer fra Hallingdal, og kommer med ny musikk i høst.

– Jeg digger sounden til Moyka, og gleder meg til å høre mer musikk fra henne. Det er dansbar musikk, og det blir kult å se henne i Skarphallen, sier Johansen.

belgisk hardstyre Coone representerer en litt annen type musikk enn det Winterland har hatt før, og det tror festivalsjefen vil slå an.  
    
      (Foto: David Lewis Productions)

belgisk hardstyre Coone representerer en litt annen type musikk enn det Winterland har hatt før, og det tror festivalsjefen vil slå an.   Foto: David Lewis Productions

Sist, men ikke minst er er belgiske Coone.

– Med et sammensatt program er det også rom for flere ulike typer DJs. Coone er mer en hardstyle DJ, som for mange var et savn på fjorårets festival. Det er absolutt en DJ i verdensklasse vi får besøk av i Skarphallen i februar, og jeg gleder meg enormt til å oppleve hva Coone har å by på, sier festivalsjefen.

Ingen av disse er å regne for headliner for årets festival, og Johansen sier den første av disse slippes neste uke.