Kommer til TIFF for å snakke om USA

Thomas Seltzer kommer til Tromsø for å snakke om USA med Egon Holstad.
SKAL SNAKKE OM USA: Thomas Seltzer er kjent både som programleder på  «Trygdekontoret» og som bassist i Turboneger. Når han kommer til Tromsø skal han derimot først og fremst snakke om USA.  
    
      (Foto: Promo)

SKAL SNAKKE OM USA: Thomas Seltzer er kjent både som programleder på  «Trygdekontoret» og som bassist i Turboneger. Når han kommer til Tromsø skal han derimot først og fremst snakke om USA.   Foto: Promo

Programleder og musiker Thomas Seltzer har skapt stor debatt i høst med dokumentarserien «UXA» på NRK, hvor han blant annet besøker sine slektninger og ulike deler av det amerikanske samfunnet. Dokumentarserien ble sent i forkant av det amerikanske presidentvalget.

LES OGSÅ: TIFF blir heldigital

Nå kommer han til TIFF for å snakke om filmen «American Dharma» og landet han tilbrakte sine første leveår i under TIFF digital.

Dette skriver TIFF i en pressemelding torsdag.

Seltzer kommer til Tromsø, men ettersom festivalen ikke har noen fysiske arrangementer må man se det digitalt.

Torsdag 21. januar. Dagen etter Joe Biden innsettes som USAs 46. president, skal Seltzer intervjues av iTromsøs Egon Holstad om filmen, politikk og det amerikanske samfunnet. samtalen om den store politiske vekkelsen som har hjemsøkt landet.

«American Dharma» handler om Steve Bannon, politisk rådgiver på den ytre høyresiden av amerikansk politikk. Han og filmskaper Errol Morris møtes ansikt til ansikt i en lang samtale om Trumps presidentskap, rasisme, fremmedfrykt, og høyreideologi, skriver TIFF