Han har gitt ut over 40 album og et utall antall singler. Han har spilt i 15-20 band. Han har spilt flere tusen konserter. Han har vært programleder i musikkprogram på radio over 1.500 ganger. Han har en produksjon få andre i kongeriket kan vise til. I disse dager er han plateaktuell med den tiende studioskiva til The Dogs, samt andreskiva til sitt nye band, White Urine.

Ukas gjest er ingen ringere enn den hyperaktive, superproduktive og ekstremt musikkdedikerte mannen Kristopher Schau. Selveste Kristopher Schau.

I hele sitt voksne liv har Kristopher drevet med musikk i én eller annen form. Ikke bare som musiker, men også som skribent, DJ, driver av plateselskap (Astma Records) og generell misjonering.

I podkast-episoden snakker vi blant annet om hvordan han jobber, om årsaken(e) til den voldsomme produksjonen og om hvordan vennskap kan starte utelukkende på grunn av felles musikalske referanser.

Vi måtte selvsagt også få førstehåndsinformasjon om hva i alle dager som skjedde da bilgiganten Ford klikket og betalte en syvsifret sum for å hente hans tulleband over til USA for lansere en bilmodell. Vi får også høre om da han anmeldte Rockefeller til Økokrim på grunn av en krangel om en mikrofon, for ikke å glemme om da en frekk tysker varmet opp lårene hans på en litt spesiell måte, på en konsert med New Bomb Turks.

Dessuten får vi forklaringen på hvorfor han mener at både Dead Moon og Taylor Swift er så begavede at han i flekkene forguder dem begge så mye at han blir kvalm av misunnelse.

Hør episoden i Spotify her

Hør episoden i iTunes her

Sjekk også ut den vedlagte spillelista, der mer eller mindre rubb og stubb av det vi snakker om av musikk er lagt til. Her er det ei salig blanding av alt fra Marius Müller, Bangles, Raga Rockers, Ry Cooder og Public Enemy til Slayer, Dead Moon, Lava, Roky Erickson, Soft Boys og selvsagt Taylor Swift.

Og dobbelt-selvsagt Eleventh Dream Day. Og Springsteen og Kjøtt og fullstendig uunngåelige Frosk. Og masse, masse mer musikalsk hummer og kanari, ikke minst en haug av de vidt forskjellige bandkonstellasjonene han selv har spilt i.

Sjekk ut spillelista i Spotify her

Sjekk ut spillelista i Tidal her