Låttittelen «My Address» er mer bokstavelig enn man kunne tro. Videoen er nemlig spilt inn hjemme hos vokalist Mie Bergh.

– Låten handler jo om at man er på utkikk etter en adresse, en fin plass å bo og være. Vi jobbet mye med å gjøre huset om til et filmsett, sier Bergh.

– Videoen starter litt dystert, men blir mer lystig etter hvert idet hele bandet kommer inn, og fargene blir mer tydelige. Alle rommene har hver sin farge, da vi var opptatt av klare kontraster i videoen, legger hun til.

LES OGSÅ: Unge Tromsø-artister får kulturstipend

A Million Pineapples-vokalisten gir filmskaper Eric J. Stene og fotograf Torgeir Sjaaeng ros for at videoen til «My Adress» fremstår såpass forseggjort.

– Det er Eric og Torgeirs fortjeneste at videoen ble seende så proff ut. Og de brukte jo sykt mye utstyr for å få det slik, humrer hun.

Tromsø-bandet slapp sin første EP i fjor, og skal i studio til høsten for å spille inn debutalbumet. På tross av utfordringene med koronasituasjonen, har A Million Pineapples stablet på beina flere opptredener i nær fremtid.

– Vi skal i alle fall ut å spille konserter i Trondheim og Harstad, i tillegg til Tromsø. Vi tar det vi kan få, er fornøyde med å ha fått såpass mange tilbud om å spille, avslutter vokalisten.