Navn, alder: Truls Norbye, 31Band: Cult Member, Kobol, RSP & Thomax, Line SausAktuell med: Cult Member, Kobol, RSP & Thomax, Line SausGig-aktuell: Cult Member på Bastard Bar 28. mai fra klokka 18:30

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg har alltid lent meg mot det harde hjørnet av rocken. Her har vi alt fra hardcore, powerviolence til crossoverthrash og punkrock.

– Ellers spiller jeg fast for hip hop-duoen RSP & Thomax, samt for min tante Line Saus. Har også vært litt innom elektronisk musikk.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Mitt beste TIL-minne må være å se Roar Christensen på Jekta der en fyr ropte «SKYT ROAR!» type 10 år etter han scora på det ene langskuddet sitt av sine 5000 forsøk. Så da må det bli «Shoot To Thrill» av AC/DC.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Har utrolig nok ikke opplevd så mange forferdelige konserter eller turneer, men har opplevd mye rart. Et av de rareste øyeblikkene må ha vært da bandet mitt Die A Legend var på turne med The Good The Bad And The Zugly gjennom Tyskland. På første konsert så var det noen som brukte pedalbrettet til CC – Carl Christian Lein Størmer – som kokainsniffestativ.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Rider er no’ oppskrytte greier. Jeg hadde fiksa pils eller Calimocho til bandet, mens jeg selv gjerne hadde tatt meg en Pepsimax. Litt musikk og kanskje en Nintendo Switch er alltid kos å ha backstage.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Jeg har alltid hørt på veldig mye forskjellig musikk så folk blir kanskje ikke så overrasket over det jeg hører på, men jeg har blitt veldig glad i Aurora de siste årene. Hører mye på henne!

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker.– Jeg velger to. Kunne valgt nylig avdøde Riley Gale i Power Trip men dette valget kunne ikke vært enklere: Selvsagt blir det Morten Rydland Høyning og Henry Johnsen!

– For at balansen skal opprettholdes, må en annen musiker innstille sin produksjon.– Så lenge dere var så raus og lot meg gjenopplive to stykker på forrige spørsmål så lar vi Raga Rockers være i fred enn så lenge. Har mange venner som digger dem, men jeg har bare aldri skjønt greia.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? Hvorfor?– Har tidligere spilt i bursdager der det var tydelig at vi ikke var velkomne. Synes sånt er utrolig kleint, spesielt som en veldig hardtslående trommis.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Jeg har alltid hatt en drøm om å spille trommer i et storband. Type New Orleans-storband!

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt?– En ordentlig Tromsø-gutt banner litt hver dag.